2po2 – HIPOKRIT (feat. Elinel)

764

Vjen edhe bashkëpunimi i parë mes rep-artistave Besnik Canolli “2po2” dhe Granit Bajraktari “Elinel”, muzika e këngës është punuar nga Mixey dhe Granit Derguti nga AuthenticEnt, teksti është shkruar nga vetë reperët. Kënga është pjes e albumit “2020” që do të lanësohet në Janar të vitit të ardhshëm.