Bim Bimma paralajmëron albumin e ri “RRAJT”

842

Bim Bimma - RRAJT

Bim Bimma në një intervis tregon se në verë të viti të ardhshëm do të publikoj albumin e ri “BIMA” i cili ka 30 këngë dhe pothuajse të gjitha këngët janë gati, ai po ashtu tregoi se  do të publikoj dhe 2 projekte me videoklip një në këtë vit, dhe tjetrin në janar të 2017. Vlen të theksohet kënga për babain e tij të ndjerë që janë dashur plot 5vite kohë për të shkuar tekstin e asaj kënge një ndër këngët më të dashura të tij. Sa i përket projektit të fundit SHQIPET NALT ai tha se është i knaqur  dhe se e ka pritur këtë gjë.