2TON – Prej asaj nate

978

2TON - Prej asaj nate

Pas suksesit të “DIQKA TJETER” rikthehet përsëri me një solo projekt është fjala për “PREJ ASAJ NATE”, muzika dhe instrumentali është punuar nga Cruel P Beats, tekstin e ka shkruar vetë këngëtari kurse videoklipi është kryer nga MaxProduction.

SHARE
Previous articleMajk – Fund
Next articleCapital T – 100