Capital T – 100

876

Trim Ademi “Capital T” pas projektit të suksesshëm “LEJLA” rikthehet solo me “100” ku tekstin e ka shkruar vetë këngëtari, muzika është punuar nga Granit Derguti dhe MIXEY Videoklipi është kryer nga ImagineFilms.