2 Shkupi Flow – Na po vijm

2144

Rikthehen përsëri pas 10 viteve pauz, Shkupit po ju rikthehen ngjyrat e HIP-HOP-it. Ndër të parët që e nisën hip-hopin shqip në Shkup Armendi dhe Goce i bashkojnë forcat e tyre përsëri, teksti është shkruar nga vetë reperët, muzika është bërë nga Betim Zeqiri miksimi është kryer nga AGO DNS