D.M.K. ft. DMC a.k.a. BABLOKI — Individual

1523

Ribashkohen përsëri dyshja Erjon Hajnaj(D.M.K) dhe Ardit Sokoli(DMC) që të sjellin projektin e tyre “INDIVIDUAL”