KUJT PI KALLXON thonë dajë e nip

1930

Kujt pi kallxon

Besnik Canolli (2po2) dhe Trim Ademi (Capital T) dajë dhe nip bashkojnë forcat përsëri për projektin e ri “KUJT PI KALLXON” me datën 17DHJETOR. Ky projektë parashihet të jetë, më ndryshe nga këta të fundit, dhe njëkohësisht projekti i fundit i albumit “2020” për këtë vitë. Muzika është punuar nga B.O Beats, miksimi nga MIXEY kurse videoklipi është kryer nga MAX Production.