NiiL B – Silence

503

Niil B sjell projektin e ri SILENCE, tekstin e ka shkruar vetë reperi, producimin e ka bërë Flow Music kurse për videoklipin është përkujdesur SeventySeven 77. Këtë vitë reperi do sjell dhe shumë projekte tjera muzikore.