BENNVS feat. RETNO – JAJA

1303

Si duket rap-i në Tetovë është duke u rikthyer aty ku duhet të jetë, pas disa rap-artistave që kanë pasur sukses në këto vitet e fundit vjen koha që edhe Arben Ramadani (BENNVS) dhe Mentor Elezi (RETNO) të jenë në skenën muzikore, që së fundi sollën projektin JAJA.

Le të cekim që BENNVS ka disa bashkëpunime me njërin nga rap-artistët më të përfolur në kohët e fundit S4MM, se a do të ketë një tjetër bashkëpunim nga këta dy mbetet të shihet.

Tekstin e kanë shkurar vetë reperët, muzikën LIFTED BEATS, producimin DoraVet Prod, kurse për videoklip është përkujdesur ELMO-CREATIVE.

Për më shumë ndiqeni videon: