NEC – KVDRI VE$ELI

1107
Edonis Kastrati i njohur si NEC riktheht në skenën muzikore pas një pazue të gjatë, KVDRI VE$ELI është emri i projektit të ri, disa nga projektet e kaluara të tijë që solli të shoqëruara me videoklip ishin MAGNUM 44, VEQ LLAF, si dhe një audion NATËN VONË.

Siç e dimi Nec vjen nga qyteti i rap-it Gilan ku një kohë ishte pjesë e grupit E7 ku dhe kishte bashkëpunim me reperin THE MIKE i cili që një kohë të gjatë nuk ka qenë aktiv në skenën muzikore.

Tekstin e ka shkurar vetë reperi ku dhe muzikën dhe producimin njëkohësisht i ka kryer vetë reperi.

Për më tepër ndiqeni muzikën më poshtë: