Gent Fatali – Sa jena t’ri

1367

SA JENA T’RI është projekti më i ri nga GENT FATALI, i cili pas disa suksese që pati me, RAKIA, eX, BALERINA, FISHEKZJARRE si dhe një ndër projektet më të pëlqyera nga publiku NA E DINA në bashkpunim me Samantën.

Një rastësi që ka ndodhur është që edhe një reper tjetër ELINEL ka vendosur që të publikoj projektin me të njejtin emër që të dy reperët këngët i publikojn në të njejtën kohë.

Gjirmet e klipit janë kryer në Brezovicë nga Max Production, për muzikën është përkujdesur APOLLO, kurse tekstin e ka shkurar vet reperi.

Për më tepër shikoni videon më posht: