ELINEL – Funeral

498

Pas SA JENA T’RI FUNERAL është emri i projektit të ri nga ELINEL, i e cila që nga emri i këngës kuptohet që është shumë më ndryshe. Në të cilin reperi ka thumbuar shumë nga pseudoartistët siç i quan dhe vet ai, gjithashtu i dedikohet edhe mediave që përkrahin antivlerat.


Teksti i kësaj kënge është shumë larg teksteve komerciale që jemi mësuar të dëgjojmë së fundmi. Tekstin e ka shkruar vet reperi, muzikën BledBeatz, kurse për video është përkujdesur ASKJACK.

 

Për më tepër shikoni videon më posht: