NEC – SHPRESA N’APEXA

969

Edonis Kastrati i njohur si NEC, sjell 3 këngë të reja brenda një muaji, KADRI VE$ELIHANA & HANA dhe së fundi SHPRESA N’APEXA janë 3 projektet e fundit nga reperi të gjitha projketet janë të proceduara nga vet ai, tashmë e disa kohe reperi ka hapur studion e ti PAPERPLANE. 

PAPERPLANE ka filluar të vizitohet nga shumë ftyra të njohura për publikon Shqipëtar ku ndër ta shihet edhe këngëtarja e njohur Genta Ismajli.

 

Për më tepër shikoni videon më posht: