Capital T – Gang ft. Don Phenom & Vinz

1267

Capital T lanson projketin më të pritur nga mixtape WINTER IS HERE në bashkëpunim me Don Phenom dhe Vinz. Ky projket është përfolur se do të jetë me videoklip, por erdhi vetëm si audio, se a do ta publikojn  videon do mbetet të shihet.

Don Phenom se fundi solli projketin SOSA në bashkëpunim me reperin Bullet9, ku reperi duket të jetë mjaftë aktiv këtë vitë.

Tektin e kan shkruar vetë reperët për muzikën është përkujdesur B.O Beatz