Capital T – Uzi

1056

Uzi është emri i projektit të fundit nga mixtape WINTER IS HERE, tani mund ta gjeni komplet mixtape-in në YouTube në kanalin TRUEKAPO.

Reperi nuk do të ndalet ai gjithashtu ka paralajmruar projekte të reja, që do jenë bashkpunime të ndryshme me repera Shqipëtar dhe të huaj.