Genc Prelvukaj – Dimër

454

DIMËR është emri i projektit nga Genc Prelvukaj, kënga është shkruar dhe komponuar nga vetë artisti, ndërsa është masterizuar nga Bergin Demaj.

Videoklipi ështe gjiruar në Plavës, në Mal të zi dhe pamjet malore që figurojnë përbrenda i shtojnë bukurinë këngës. Kujtojmë se vetë artisti është me origjinë nga Plava.

Videospoti është bërë poashtu në Black Fish Entertainment dhe është publikuar në kanalin zyrtar të saj.

Për më tepër shikoni videon më posht: