F Tim – EPISODA

1819

F Tim rikthehet pas një pauze të gjatë me projektin EPISODA artisti ka vendosur ta sjell me videoklip, F Tim është antar i labelit TBA The Bloody Alboz, label ky i cili nuk ka qenë mjaft aktiv kohëve të fundit.

F Tim ka paralajmruar se do jetë më aktiv ku ka në planë të sjell albumin e tijë të parë këtë vitë, ku në vitin 2007 rep-artisti kishte sjell mixatpe-in NON STOP HIP-HIP. 

Teksin dhe muzikën vetë reperi, producimin Dual Vox

Për më tepër shikoni videon më posht: