2TON – 100 T’MIRA

1533

100 T’MIRA është projekti i ri na 2TON, të cilën e ka shoqëruar edhe me videoklip, muaj më parë artisti solli 2 projekte MERCEDES-BMW dhe MA KA THY në bashkpunim me artistin Ghulo.

Tekstin dhe muzikën vetë artisti, producimin Metro Music kurse për videoklipin është përkujdesur Grandmedia.

 

Për më tepër shikoni videon më posht: