VEYSEL & MOZZIK – TI AMO

1786

TI AMO është emri i projektit të ri nga Veysel në bashkëpunim me Mozzik ky i fundit që tashmë e disa ditë nuk është më pjesë e On Records.

Projketi i shumë pritur nga publiku që ishte i publikuar vetëm si audio në platformat digjitale, 2 artistet e sollën me videoklip ky projekt ende pa u publikur në youtube kishe bërë bujë të madhe të publiku Shqipëtar.


Dihet se të gjitha kënget e me hershme të Mozzik dhe Getinjo janë fshira nga YouTube nga kompania OnRecords, 2 vëllezrit së fundi kanë bërë grupin e tyre 2eurogang se për çfarë po bëhet fjalë mbetet të shihet.

 

Për më tepër shikoni videon më posht: