LEDRI VULA – I VOGEL

1980

I VOGEL është emri i projektit të ri nga Ledri Vula, ky projekt është paralajmruar ditë më parë, teksti përshkruan jetën e reperit ndër vite dhe me një mesazh të kjartë uron vendin e tijë për 10vjetorin e pamvarsisë.

Tekstin e ka shkuar vetë reperi, muzikën dhe producimin REDBOX Entertainment & NESER Music, kurse për videoklipin është përkujdesur PIKMOON

Siç e dimë Ledri këtë vitë do sjell albumin e tijë të parë si reper solo, ku do ketë shumë bashkpunime me repera Shqipëtar dhe të huaj.

Për më tepër shikoni videon më posht: