MR. PM x BETRU – MA I MIRI

1422

Pas projektit LOJA NDRYSHOJ që sollën muaj më parë BETRU dhe MR.PM sjellin një tjetër projekt MA I MIRI është emri i projektit të ri.

Dy reperët nga Kosova po që jetojn në Amerikë do sjellin edhe shumë projekte të reja muzikore, ku njëherëshit kanë studion e tyre GAME CHANGER, për detaje të tjera do të informoheni nga vetë reperët.

Një ndër këngët e MR.PM më të pëlqyera nga publiku mbetet SHQIPET E NEW YORK’UT në bashkpunim me antarët e labelit The Bloody Alboz BUJA dhe DON PHENOM që tashmë ka mbi 1 milion klikime në YouTube.

 

Për më tepër shikoni videon më posht: