• Home
  • Forum
  • Mix-Tape
  • Producer's Block
  • Contact
Albume, Repera, Producenta, n'përgjithsi Hip-Hopi Shqiptarë
6
    Rap shqip 1999-2020 evolu...
    by guterjunge ·09-19-2020, 09:29 PM
Muzikë, Videos
5
    JACKPOT - NUSH x ARI x IL...
    by Ujkani ·10-03-2020, 03:38 PM
Mix-tape, Demo tracks.
4
    STRONGZ - Rozafati (mixta...
    by LiRoS ·11-02-2020, 11:40 AM
Blloku i Producentave: Beats, tutoriale, samples, diskutime etj...
0
Nuk ka
7
    Ndihme ju lutem
    by Agroni ·03-17-2021, 08:39 PM

Diskutime per filma, seriala, treilera
1
    Game of Thrones
    by Coryphaeus ·09-11-2020, 07:04 PM
Play Station, XBOX, Nintendo
0
Nuk ka
Teknologji
0
Nuk ka
Futboll, Basketboll, Volejboll, Tenis, sporte tjera
0
Nuk ka
Ha, Ha, Ha...
0
Nuk ka
Çka do që mungon dikun tjetër, gjendet ktu. Forum i lirë
3
    Cilt antar jeni?
    by kingr0shi ·10-27-2020, 01:32 PM

Ndihmë rreth faqës, sugjerime etj...
2
    Sygjerim per Battle
    by Shend ·09-11-2020, 02:48 PM

5 user aktivë në 15 minutat e fundit (0 members, 0 të cilët are të padukshëm, dhe 4 guests). [View full list]
Google
Who's online Today [View full list]
1,124 users since last 24 hours (0 members 0 of whom are invisible and 1,124 guests).
Statistikat e Forumit
Në forum janë bërë 29 postime dhe 17 tema.
Për momentin në forum kemi 54 antarë të regjistruar.
Uroni mirëseradhje antarit më të ri, artan_hyseni
Më së shumti usera online ishin 29 në 12-17-2020 në 10:06 AM